Chinese sterrenbeeld varken : Data en jaartallen, unieke Eigenschappen, liefdesleven

Het Chinese sterrenbeeld Varken is misschien niet het meest glamoureuze teken, maar het heeft een grote charme en aantrekkingskracht. In dit artikel duiken we dieper in de unieke eigenschappen van mensen geboren onder dit teken, hun liefdesleven en geven we enkele praktische tips om beter met hen om te gaan.

Data en jaartallen van het Chinese sterrenbeeld Varken

In de Chinese astrologie wordt het sterrenbeeld bepaald door het jaar waarin men is geboren. Dit maakt het gemakkelijk om te achterhalen of iemand tot het varken behoort, zonder rekening te hoeven houden met ingewikkelde zodiakalgoritmes. De volgende jaartallen zijn toegewezen aan het Chinese sterrenbeeld Varken:

 • 1935 – 23 januari 1935 tot 10 februari 1936
 • 1947 – 22 januari 1947 tot 9 februari 1948
 • 1959 – 8 februari 1959 tot 27 januari 1960
 • 1971 – 27 januari 1971 tot 14 februari 1972
 • 1983 – 13 februari 1983 tot 1 februari 1984
 • 1995 – 31 januari 1995 tot 18 februari 1996
 • 2007 – 17 februari 2007 tot 6 februari 2008
 • 2019 – 5 februari 2019 tot 24 januari 2020

De persoonlijkheid van het Chinese sterrenbeeld Varken

chinese sterrenbeeld varken

Het varken staat bekend om zijn eerlijke, oprechte en warme persoonlijkheid. Ze hebben een groot hart en zijn altijd bereid anderen te helpen zonder iets terug te verwachten.

Optimistisch en gul

Varkens zijn ongelooflijk optimistisch en zien altijd het goede in mensen en situaties. Ze zijn ook buitengewoon gul, zowel materieel als emotioneel, en stellen het welzijn van anderen vaak boven dat van henzelf.

Goedgelovig en naïef

Vanwege hun optimisme en vertrouwen in de menselijke natuur kunnen varkens soms goedgelovig en naïef overkomen. Dit kan ertoe leiden dat ze worden benut of uitgebuit door minder oprechte individuen.

Koppig en vastberaden

Een ander kenmerkend trekje van het varken is zijn koppigheid. Wanneer zij een beslissing hebben genomen of zich ergens voor inzetten, zullen ze vasthouden aan hun standpunt en niet gemakkelijk van gedachten veranderen.

Liefdesleven van het Chinese sterrenbeeld Varken

Wanneer het op romantiek aankomt, kunnen mensen geboren onder het teken van het varken zeer toegewijd en loyaal zijn. Ze hebben de neiging om zich helemaal in een relatie te storten en zullen er alles aan doen om hun partner gelukkig te maken.

Romantisch en genereus

In een relatie kunnen varkens ongelooflijk romantisch zijn. Ze houden ervan om hun partners te verrassen met kleine gebaren en geschenken, gewoon om hen te laten zien hoeveel ze om hen geven.

Trouw en loyaal

Een varken zal altijd rouw zijn aan zijn of haar partner en verwacht dezelfde loyaliteit terug. Eenmaal gecommitteerd is het varker gesteld op stabiliteit en trouw.

Sensuele en tedere minnaars

Varkens kunnen zeer sensueel zijn in de slaapkamer en houden van intieme, tedere momenten met hun geliefden. Ze zijn altijd op zoek naar manieren om het liefdesleven tussen hen en hun partner spannend en gepassioneerd te houden.

Tips voor omgaan met mensen geboren onder het teken van het Varken

Nu we de persoonlijkheid en het liefdesleven van het varken hebben onderzocht, volgen hier enkele praktische tips om het meeste uit uw relatie met mensen, die onder dit teken geboren zijn, te halen:

 1. Wees eerlijk en oprecht. Het varken waardeert mensen die eerlijk en open zijn. Probeer altijd uw waarheid te spreken, zelfs als het moeilijk is.
 2. Waardeer hun gulheid. Laat de varkens in uw leven weten hoeveel u hun vrijgevigheid en goedhartigheid waardeert door hen af en toe te verwennen met geschenken of gewoon een bedankje te geven.
 3. Wees geduldig en begripvol. Soms kan het optimisme van het varken leiden tot teleurstelling en verdriet. Sta klaar om hen te troosten en er voor hen te zijn in tijden van nood.
 4. Geef ze ruimte om zichzelf te zijn. Hoewel varkens sociaal kunnen zijn, hebben ze soms tijd nodig voor zichzelf om te ontspannen en op te laden. Geef ze de ruimte die ze nodig hebben, zonder hen onder druk te zetten om voortdurend beschikbaar te zijn.

Hopelijk heeft dit artikel u een beter beeld gegeven van de unieke eigenschappen, liefdesleven en manieren om met mensen geboren onder het Chinese sterrenbeeld Varken om te gaan. Door de genoemde tips te volgen, kunt u sterkere en gezondere relaties opbouwen, met deze bijzondere individuen.

Florian Vanderken
Verfasst von Florian Vanderken

Florian is een toegewijde schrijver die zijn passie voor astrologie en de psychologie van relaties combineert. Zijn achtergrond in zowel de astrologische als psychologische wetenschappen stelt hem in staat om complexe concepten toegankelijk en begrijpelijk te maken voor zijn lezers. Als een regelmatige bijdrager aan een prominent online magazine, biedt Florian inzichten die zowel verlichtend als praktisch zijn, en helpt hij lezers om hun relaties en persoonlijke groei te navigeren met wijsheid en gratie.